Tjenester

Ser du etter en løsningsorientert prosjektleder som fokuserer på fremdriften i prosjektet og en god leveranse? Ta kontakt med oss, så løser vi ditt prosjekt sammen med deg.

Hva kan vi hjelpe deg med? 

Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi.

Read More
Helse

Gaia Solution har hatt hovedansvaret for implementering av regional radiologi løsning i Helse Nord sammen med kundens prosjektleder Cato Johansen og program FIKS. Videre har vi vært ansvarlig prosjektleder fra leverandør, Sectra Norge AS ved implementering av regionalt radiolog med prosjektleder Inge Paulsen i prosjekt FERD. Siste pågående prosjekt er implementering av radiologi løsning for Sectra Norge hos Helse Sør-Øst.

Ikt

Gaia Solution har erfaring med små og store IKT prosjekter, nasjonale og internasjonale. Vi har hatt ansvar for leveranser av telefoniløsninger, data migrering, etablering av driftsløsninger, IKT Sikkerhet, kontrollert innbrudd med tiltakspakker, Norges Bank meglerbord etablering (ved oppstart av oljefondet) XXL sentral løsninger og butikkløsninger (Hovedkontor og 3-4 første butikkene). Betalingsterminal løsninger sentralt og i butikk og mellom land. Programledelse for Verifons internasjonal eCom etablering. Organisering, planlegging, prising og gjennomføring, rappportering av fremdrift, etablert og ivaretatt synergier på tvers av landegrenser og verdensdeler.

Handel/ retail

Ansvarlig for kravspesifikasjon, RFP, prosjektetablering, prosjekt gjennomføring og overlevering til drift. Ansvarlig for prosessen «fra idé til virkelighet» etablering av elektroniske tjenester i butikker (Forretningside – kravspesifisering – total prosjektprising – utarbeidelse av plan – gjennomføring av plan – overlevering til drift / linje) Vi har i mange år jobbet innenfor Retail, men har i senere tid jobbet med restaurant kjeder og konsepter med etablering av felles arkitektur og implementering av felles IKT systemer på tvers av kjeder og konsepter.