Om oss

VI SKAL ANSETTE 20 PROSJEKTLEDERE INNEN 2023, ER DU VÅR NYE KOLLEGA OG PROSJEKTLEDER?

Gaia Solution AS ble etablert for over 20 år siden, og vi er stolte av å ha levert større og mindre prosjekter til våre kunder. Vårt fokus er alltid å skape en god stemning i alle prosjekter, der en også har fokus på

TID - KOSTNAD - KVALITET. 

Vi skal gjøre våre kunder gode!

Leif Ø. Naglestad
CEO / Eier / Daglig leder
Senior Prosjektleder

Gründer og eier av Gaia Solution AS. 

Jobber som Senior Prosjekt- og programleder innenfor IKT, med lang erfaring fra retail, telefoni, kurs og rådgivning. Leif har også bred kompetanse fra helsesektoren, fra flere store regionale innføringsprosjekter. 

Karina Prados Vik
Prosjektleder

Karina har en bred erfaring fra helse- og sykehussektoren, med kompetanse innen prosjekt, -prosess og endringsledelse. Hun har gjennomført en rekke vellykkede prosjekter innen helseteknologi, bygg og optimalisering. Hun har gode kommunikative egenskaper, på flere europeiske språk.

Tommy Nordhagen
Avd.leder/
Prosjektleder

Tommy har lang erfaring fra sykehussektoren, med kompetanse innen rådgivning og prosjektledelse. Han liker spesielt grensesnittet mellom teknologi og forretning, hvor ny teknologi kan bidra til å støtte oppunder bedriftens kjernevirksomhet. Helseteknologi, test, migrering, drift, forvaltning og innføring av ny teknologi er noen av kompetanseområdene.

Mads Fjørstad
Prosjektleder

Mads har lang erfaring fra drift, forvaltning og utvikling IT systemer. Han har sin kjernekompetanse knyttet til serverdrift, klienter, software, kravspesifisering og anskaffelser. Han har prosjekterfaring knyttet til sin kjernekompetanse i ulike roller. Med sin tekniske bakgrunn evner han svært godt å jobbe i krysningspunktet mellom teknologi, ledelse og virksomhet. 

Reservert til vår neste prosjektleder/kollega

Ønsker du å jobbe som prosjektleder, eller har du erfaring som prosjektleder så er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Reservert til vår neste prosjektleder/kollega

Ring oss på nr 958 86 814 eller send din CV til Leif@gaiasolution.com eller Tommy@gaiasolution.com

Gaia Solultion AS - www.gaiasolution.com